İntihal Taraması için Tezlerin Teslimi

Bölümümüz son sınıf öğrencilerinin bitirme tezleri İntihal (Plagiarism) taramasından geçirilecektir. İlgili öğrencilerin en geç 09 Haziran Cuma Günü saat 23:59'a kadar bitirme tezlerini word dosyası seklinde Araş.Gör. Uğur Sarı’ya e-mail (ugursari@comu.edu.tr) ile iletilmesi gerekmektedir. Dosya adlandırılması  ad-soyad2017.doc (docx vb) biçiminde yapılmalıdır (ugursari2017.doc vb.).

Dosya içerisinde özet, giriş (literatür taraması -önceki çalışmalar ), materyal ve yöntem (var ise çalışmada), sonuçlar, tartışma ve sonuç bölümlerini içermelidir. Kaynakça, teşekkür vb. gibi bölümler bulunmamalıdır.

Zamanında gönderilmeyen tezler ve yüksek oranda intihal yaptığı tespit edilen öğrenciler lisans bitirme tezinden başarısız sayılacaktır. Bölüm duyuru panosunda da duyuru ilan edilmiştir.