Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü

Lisans Bitirme Tez Takvimi

TBT-4 Lisans Bitirme Tez Takvimi

Lisans tez savunma öğrenci sunumları Ziraat Fakültesi Seminer Salonun'da 18 Mayıs 2018 Cuma günü saat 09:00 da yapılacaktır.

Ayrıca, Bölümümüz son sınıf öğrencilerinin bitirme tezleri İntihal (Plagiarism) taramasından geçirilecektir. İlgili öğrencilerin en geç 01 Haziran 2018 Cuma Günü saat 23:59'a kadar bitirme tezlerini word dosyası seklinde Araş.Gör.Dr. Uğur Sarı’ya e-mail (ugursari@comu.edu.tr) ile iletilmesi gerekmektedir. Dosya adlandırılması ad-soyad.doc (docx) biçiminde yapılmalıdır. (ugursari.docx gibi).

Dosya içerisinde özet, giriş (literatür taraması -önceki çalışmalar), materyal ve yöntem (var ise çalışmada), sonuçlar, tartışma ve sonuç bölümlerini içermelidir. Kaynakça, teşekkür, özgeçmis, içerik tablosu, sekiller dizini vb. gibi bölümler bulunmamalıdır.

Zamanında gönderilmeyen tezler ve yüksek oranda intihal yaptığı tespit edilen öğrenciler lisans bitirme tezinden başarısız sayılacaktır.

Bitirme Tezleri Danışman onayı alındıktan sonra basılı halde 3 nüsha halinde Araş.Gör.Dr. Uğur Sarı’ya  08 Haziran 2018 Cuma gününe kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Sunum listesi daha sonra yayınlanacaktır.